Pray for Skopje

08.08.2016

Поради поплавениот дел од Скопје Тату и пирсинг студиото „СКИН АРТ„ организирање на донација – цела работна недела 08-13.08.2016 г сите парични средства собрани од изработените тетоважи ќе одат за погодените подрачја.

14012936_10210271299997693_598197874_o