Добредојдовте

на официјалната web страница на Tattoo студиото СКИНАРТ

Таттоо и пирсинг студиото “Скин арт” постои веќе 25 години. Како и во претходниот период така и сега ова студио е единственото професионално студио за тетовирање и пирсинг во Р.Македонија, а исто така е и меѓу првите студија на балканот кое продолжи со традицијата на тетовирањето и пирсингот која трае повеќе од 2500 години.Основачот на студиото Богдан Спасовски, кој аматерски се занимава со тетовирање од 1974 година, а потоа и професионално од 1988 год сеуште работи со неговите синови кои воедно му беа и негови ученици. Него и неговиот помал син Дејан Спасовски можете да ги најдете во првото Таттоо студио во Куманово IMG_4001IMG_4024

 

повеќе